Ardmore Appartement

Een ruim appartement met twee slaapkamers voor vier personen (of een vijfde persoon in de woonkamer).

 

Mogelijkheid voor zelfcatering middels een elektrische waterkoker, toast apparaat, driepits gaskookstel, magnetron, kookgerei, keukengerei, bestek en een grote koelkast.
Gelegen aan hetzelfde rustige en begroeide doodlopende straatje als het Su Hotel, op ca. 10 minuten wandelen van de haven van Bodrum, het kasteel, het busstation en de wekelijkse markt. Op 5 minuten lopen van het Mausoleum, het antieke theater en de Myndos poort.

De decoratie is in klassieke Turkse stijl, de kamers zijn comforabel, de raamkozijnen voorzien van tralies en horren. Het is koel in de zomer en er is weinig overlast van geluid uit de directe omgeving. Schoonmaakservice, wisselen van beddengoed en handdoeken twee maal per week. In het Ardmore appartement is roken NIET toegestaan. Desgewenst kunt u in de tuin roken. Er is een tuin met veranda waar je kunt luieren. 
Het ligt direct tegenover de ingang van het hotel, met het zwembad, zonneterras, Engels sprekend personeel, die u van alles kan voorzien, zoals een drankje, koffie, thee, ontbijt, lunch en diner of iets anders dat u wenst. Het is tevens mogelijk om een excursie, archeologisch of anderszins (zonder 'commerciele stops' onderweg), transfer van/naar de luchthaven (ca. 35 minuten) te regelen.

Of u ervoor kiest om in de schaduw, de tuin, of aan het zwembad van het Su Hotel te zitten, het Ardmore appartement en zelfs meer dan dan, Bodrum wacht op u. Eer u hier eens bent geweest wilt u niet meer weg. De standaard service van het appartement is: centrale verwarming, airconditioning, elektriciteit, bedlinnen, hand- en baddoeken, tafellinnen inbegrepen. Strandlakens op verzoek leverbaar.
We kunnen u voorzien van maaltijden uit ons restaurant of brengen u desgewenst een boodschappenpakket met lokale producten. Het is aan te bevelen om een mooie toer te maken en we helpen u met speciale reis verzoeken. Aarzel niet om de receptie van het Su Hotel te raadplegen.
Minimaal 3 dagen reserveren.

(Geen extra schoonmaakkosten)